Indkøbskurv (0 stk.)

Mogens Koch

Mogens Koch

Arne Jacobsen

Mogens Koch (1898-1992)


Mogens Koch og Rud. Rasmussen er en klassisk kombination i dansk møbelkunst.

De smukke og stærke reolkasser af den kendte designer Mogens Koch er blandt hans mest populære design.

Mogens Koch blev uddannet på Kunstakademiet i København og fortsatte som professor i bygningskunst fra 1950 til 1968. Han beskæftigede sig meget med kirkerestaurering af blandt andet Roskilde domkirke.

Som møbelarkitekt var Mogens Koch elev hos en af vores andre store designere Kaare Klint og er blandt andet kendt for byggereol, foldebord, foldestolen og øreklapstol no. 50 og 51. Han havde som andre danske møbelarkitekter et livslangt og frugtbart samarbejde med møbel-producenterne.
I Mogens Kochs tilfælde var det Rud. Rasmussens snedkerier, der stadig håndlaver hans forskellige arkitekttegnede møbler med en helt enestående og kompromisløs tilgang til møbelhåndværket.


Et møbel designet af Mogens Koch og produceret af Rud. Rasmussen er en unik og langtidsholdbar investering, der kan holde sig smuk og frisk i flere generationer. Og det betyder ikke noget, at møblerne er brugte, som hos Klassik.dk, for slid og patina giver næsten bare de smukke møbler mere liv og overskud.

Hvis du leder efter danske designperler, så er Klassik.dk det rigtige sted at lede. I vores venstremargen kan du klikke dig videre til hovedsiden i din jagt efter designer eller møbeltype, hvis du leder efter noget bestemt af for eksempel Mogens Koch.

Du kan også besøge vores store udstillingslokaler ved Kongens Nytorv eller ringe din forespørgsel ind på telefon 33 33 90 60. du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på [email protected] om et af de møbler, vi forhandler.

.

Mogens Koch
6.000,00 kr.*
Unik
Skriv på venteliste
Mogens Koch
900,00 kr.*
Ny
Mogens Koch
100,00 kr.
Mogens Koch
500,00 kr.
Unik
Mogens Koch
Mogens Koch
562,50 kr.
Mogens Koch
Priser fra: 1.068,75 kr.

KLASSISKMØBELSALG.DK - DYSSEVEJ 3. UBBY - 4490 JERSLEV SJ. - TLF.5959 5051

Hjem