Indkøbskurv (0 stk.)

Handelsbetingelser

 

Velkommen til klassiskmøbelsalg.dk. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på klassiskmøbelsalg.dk.

GENERELT
Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Gls ved modtagelsen. eller senest 2 dage efter modtagelsenved. Returnere af varen til os betaler du selv for fragten.  klassiskmøbelsalg.dk. er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres. ikke afhentet pakker faktureres med 72 kr. excel moms. Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

Farveprøver 

Vi sender op til 3 farveprøver. 

REKLAMATIONER
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst kundeservice på telefon 5959 5051 eller mail: info@klassiskmøbelsalg.dk. klassiskmøbelsalg.dk. dækker ikke de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelsen med en reklamation.

UDSOLGTE VARER
Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på info@klassiskmøbelsalg.dk. og få information om muligheden for at blive skrevet op på en mulig venteliste, ifm genbestilling af varen. Vi kan muligvis også tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse.

BETALING
Du kan hos Klassiskmøbelsalg.dk. betale med betalingskortene; Dankort, VISA/Dankort. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos klassiskmøbelsalg.dk. er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

SIKKERHED
Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Klassiskmøbelsalg.dk. eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Klassiskmøbelsalg.dk.behandler dine personlige kontaktoplysninger med 100% fortrolighed og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

FORBRUGERBESKYTTELSE
Klassiskmøbelsalg.dk. følger de vejledninger der foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

KLASSISKMØBELSALG.DK - DYSSEVEJ 3. UBBY - 4490 JERSLEV SJ. - TLF.5959 5051

Hjem