Indkøbskurv (0 stk.)

Ompolstring / Renovering

Møbelpolstring & renovering af møbler

Møbelpostring er et kreativt håndværk, der giver gamle møbler et nyt liv. Hos Klassisk Møbelsalg ompolstrer vi elegante klassikere, der længe har været elsket – og som du også vil elske i dit hjem, når de har fået et nyt liv af os i vores værksted. Klassik Møbelsalg har eget værksted, og vi kan derfor nemmet og hurtigt levere din vare.

Hos os finder du et stort udvalg af designklassikere, der har fået en kærlig hånd og er klar til at tage plads i dit hjem og dagligdag. Heriblandt anerkendte designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm blandt vores udvalg af møbler, som vi har ompolstret, renoveret og gjort klar til, at de igen får en plads i hjemmet.

Renovering af designmøbler

Et godt designmøbel, hvor håndværk, design og kvalitet går op i en højere enhed, er en investering i dit hjem. Hos Klassisk Møbelsalg går vi derfor meget op i, at vores håndværk selvfølgelig stemmer overens med møblets oprindelse. Vi giver derfor den samme mængde kærlighed og øje for detaljer videre, som designeren i sin tid har lagt i møblet.

Vi er nænsomme, fokuserede og påpasselige, når vi arbejder med ompolstring, ombetrækning og renovering af møblerne, hvilket også afspejler sig i det endelige resultat. Hos Klassisk Møbelsalg forvandler vi slidte hynder til nye, som både er flotte og behagelige – og som ikke går på kompromis med den oprindelige kvalitet.

Vores vision er at udføre et godt stykke håndværk i dialog med vore kunder således, at det ikke kun er kvaliteten, der er i orden, men at det også bliver den rigtige løsning for dig og dit møbel. 

Professionel ombetrækning af designermøbler

Hos Klassik møbelsalg lægger vi ikke kun vægt på det gode håndværk. Vi lægger også stor vægt på kundeservicen, du oplever hos os. Vi står altid til rådighed med gode idéer og vejledning – du finder f.eks. et stort udvalg af stof og læder prøver; og selvfølgelig polstrer vi også andre møbler en de, der er nævnt på denne hjemmeside.

Vi har en fysisk butik, hvor du altid er velkommen til at komme en tur forbi for at mærke værkstedets stemning, der emmer af passionen for vores håndværk – og hvor vi selvfølgelig hjælper og guider dig med renovering, ombetrækning, ompolstring og andre services indenfor møbelpolstring.

Vi har også et professionelt snedkeri, hvor vi renovere træværk og hvor vi maler og lakere dit møbel som du ønsker, så ring eller kom forbi for et uforpligtende tilbud.

 

  • Søren Kristoffersen - Møbelpolstrer, Snedker.
  • Pernille Mathiasen - Møbelpolstrer.


Kontakt for mere info:

Tlf. 59595151
[email protected] eller besøg vores hjemmeside. polstrergaarden.dk

 

 

KLASSISKMØBELSALG.DK - DYSSEVEJ 3. UBBY - 4490 JERSLEV SJ. - TLF.5959 5051

Hjem